Show All » Concrete - Betonvloeren » Polijsten tot PFS/superfloor

Saturday, May 10, 2008

Duurzaamheid van 'diamant'-gepolijst beton

Duurzaamheid, lange levensduur, pracht en praal.

meer voordelen nodig?

Diamant gepolijst beton groeit gestaag in populariteit. Gezien de producten zijn verbeterd, de polijst systemen sneller geworden zijn en makkelijker om te installeren er algemeen betere resultaten worden geboekt, is deze afwerking van beton letterlijk een blijver!

De dagen van stoffende fabrieksvloeren, falende coatingvloeren en onattractieve naakte betonvloeren vervagen stilletjes aan. Met de inbedrijfsstelling van steeds betere polijstapparatuur, polijstdiamant en oppervlakteverharders van zeer hoge kwaliteit, en steeds meer ervaren operators op dit vlak wordt het moeilijk om de duurzaamheid van 'diamant'gepolijst beton te beconcurreren.

Om het in simpele bewoordingen te stellen, in 'diamant'gepolijst beton worden er laagjes afgeschaafd (geschuurd) waardoor er ofwel kleine zanddeeltjes (quartz) worden blootgelegd ofwel net grotere stenen die een beetje dieper in het oppervlak liggen. Deze gepolijste stenen of granulaten worden vervolgens de slijtlaag in het beton. Dat betekent dus ook dat je door steen heen zou moeten slijten voordat je door je top heen slijt.

De andere component die waargenomen wordt in het oppervlak, en die de gaten tussen de zichtbare stenen vult, is het cement. Industrie geteste en bewezen chemische oppervlakteverharders van hoge kwaliteit kunnen op het oppervlak toegepast worden gedurende de laatste polijstfases opdat dit cement gedensifieerd wordt en de hardheid van de omliggende stenen benadert.

Dit alles resulteert in ťťn van de meest harde en slijtvaste afwerkingen in zowel decoratief als industrieel toegepast beton.

Meer weten?

Posted By: Luc Nulens @ 10:38:50 AM

TopShow All » Concrete - Betonvloeren » Polijsten tot PFS/superfloor

Tuesday, October 24, 2006

Conversie van een saai oppervlak naar PFS Superfloor

Beton in zijn ďnatuurlijkeĒ toestand is een poreus produkt dat vatbaar is voor uitbloeiing, barst- en stofvorming: en het geeft geen esthetisch mooie finish en ook reiniging gaat niet altijd van een leien dak. Dat is waarom ConcreteMasters een technologie, maar ook een kunstvorm, ontwikkeld heeft, die gestoeld is op de omvorming van een betonoppervlak van zijnde saai, vervelend en poreus naar een afwerking met sterkte, lange levensduur, groot onderhoudsgemak en ook nog leuk om te zien. Dus eerder dan continu de betonvloer te moeten afdekken met coatings, verven... en de inherente problemen trachten te verbergen, waarbij jammer genoeg net ook weer nieuwe ontstaan, creŽren onze getrainde medewerkers een vloeroppervlak dat beantwoord aan uw lange termijn verwachtingen. Door het gebruik van een gepatenteerd proces van diamantschuren en polijsten, in samenwerking met een speciaal geformuleerd chemisch proces, kunnen alle zogenaamde behoeften aan toplagen vermeden worden. Kijk naar de ware kosten van het product dat U kiest en PFS' zal in het algemeen uw meest kost-efficiŽnte keuze zijn. Op de korte of de lange termijn, wij leveren U het best!

Posted By: Luc Nulens @ 10:19:14 PM

Top


Records 1 to 2 of 2

« Go Back