Eigenaar of directe opdrachtgever

Particuliere relatie

Particuliere omgevingen bieden een unieke gelegenheid om tegelijkertijd een ogenschijnlijk grauwe of grijze vloer om te toveren naar een leefbaar oppervlak met hoge uitstraling en dit volgens de laatste stand der techniek. Maximale aandacht voor het milieu is gegarandeerd.

Retail en aanverwanten

Binnen eender welke retail omgeving bevatten vloer specificaties normen voor krasbestendigheid, weerstand tegen allerhande stoffen en vervuilingen, duurzaamheid, onderhoud, gebruiksgemak, 'lifecycle' kost en is design en het visuele aspect prioritair. Niet alle vloerbedekkingen voldoen even vlot aan deze vereisten. Onze staf heeft de kennis, kunde en wil vergaard om u in deze materie bij te staan.

Industriële omgevingen

Met een levensduur en hardheid die wel 5x hoger ligt dan standaard gepolierd beton levert de mechanische gepolijste en verglaasde betonvloeren van CONCRETEMASTERS ongeëvenaarde voordelen in industriële bevloering. CONCRETEMASTERS combineert vooruitstrevende schuurtechniek met moderne diamantsamenstellingen en vloerbehandelingstechnologie om niet enkel de vloer te beschermen - maar eerder te transformeren in een ongelofelijk dicht, hard en glad oppervlak dat zeer krasbestendig is. Moderne technologie heeft ons het pad der coatings doen verlaten. Een diamantgepolijst en verglaasd oppervlak zal niet afpellen, afslijten of blazen en biedt net het grote voordeel aan zelfs de zwaarste verkeersintensiteit te kunnen weerstaan.

| En zij kunnen het weten Dhr. André Chys | Betonveredeling: Pfiser te Puurs |

Getuigenissen ...


Praktijkvoorbeelden


Voor uw eigen tijdswinst hebben wij enkele zeer belangrijke paginas reeds voor U samengebracht in een kort overzicht. Wij zouden het natuurlijk op prijs stellen mocht U meer van onze informatie consumeren. Veel succes.