10 redenen

10 Redenen om te kiezen voor Masters In Services
  • Duidelijk beeld: Het opbouwen van een sterke, trouwe basis vaste opdrachtgevers waar gediversifieerde speciale diensten op een verantwoorde wijze aangeboden worden ter bescherming van de investeringen en verbetering van het algemeen zicht van bedrijfspanden. .

  • Duidelijke afspraken en heldere werkwijze: Wij richten ons op langetermijn relaties. Korte communicatielijnen en heldere werkwijze zijn de kenmerken van onze organisatie.
  • Nakomen van afspraken: Wij voeren registratie van en strikte controle uit op de nakoming van de gemaakte afspraken.
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding: Door de specialist in huis te halen bent U meteen verzekerd van de juiste aanpak en optimalisatie van mensen, middelen en materialen.
  • Professionele aanpak: Hoffelijke, ervaren medewerkers in uniform die onze speciaal ontwikkelde apparatuur en chemie weten te hanteren, zullen aan uw vragen en wensen trachten tegemoet te komen. Wij maken dan ook enkel uitspraken die we na (kunnen) leven. Verder voeren wij onze werken op een schone, stofarme en doordachte manier uit om overlast tot een minimum te beperken.
  • Ambachtelijkheid en expertise: Met jarenlange, internationale werkervaring met natuur-, kunststeen, beton en andere zachtere oppervlakken biedt Masters In Services middels een gepassioneerd en deskundig team ambachtelijke diensten, gepaard gaand met eersteklas service.
  • Flexibiliteit: Onze kwaliteitsprocedures worden strikt toegepast zonder dat dit ten koste gaat van onze flexibiliteit. Uw organisatiecultuur wordt duidelijk geĆÆntegreerd in onze aanpak. Verder zijn wij ingesteld om op flexibele tijden te werken en dragen wij klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Express service wordt geboden voor alle onverwachte problemen en natuurlijk 24 op 24, 7 op 7 voor calamiteiten.
  • Grote capaciteit: Door onze beproefde methodieken en jarenlange investeringen in hypermoderne apparatuur zijn we in staat om grote projecten aan te nemen en deze relatief snel en zeer nauwkeurig af te werken. Op speciale aanvraag verlenen wij U naam en paswoord en kan U de voortgang van de werkzaamheden volgen en eigen adviezen en voorkeuren kenbaar maken.
  • Goede reputatie: Masters In Services opereert op een veeleisende markt en verzorgt doorlopende levering van specialistische diensten op verscheidene gerenommeerde locaties. De doorlopende aard van onze diensten geeft onze instelling weer; we leveren topkwaliteit op een service- en oplossingsgerichte wijze. Onze medewerkers zijn getraind innovatieve oplossingen te bieden aan ongewone problemen.
  • OngeĆ«venaarde garanties: : Wij geven volledige geen resultaat-geen kosten garanties.