Ook wij maken graag een goede indruk !

Planning, voorbereiding en duidelijke afspraken is de helft van het werk

  • Met een meer dan nationale 'span of control', geruggesteund door een uniek planningssysteem en beheerssoftware, zijn wij een zekere, flexibele en competitieve partner.
  • Omdat we ruim op voorhand plannen, maken we gezamenlijk ook minder fouten, en zijn dus er minder terugroepen, hetgeen resulteert in een hogere kwaliteitsstandaard die aan een eerlijke prijs aangeboden kan worden.

WerkordersAlle opdrachten resulteren uit goedgekeurde offertes of telefonische noodopdrachten en worden op dagbasis overzichtelijk weergegeven. Dit houdt in dat wij geen overboekingen doen in een wel erg flexibele omgeving met snel veranderende parameters. Zowel de commercieel als de technisch actieve medewerkers maken hiervan gebruik.

DispatchboardElke opdracht wordt op dagbasis toegewezen aan de beschikbare bestelwagens, onze centrale units. De pool van beschikbare werknemers met elk zijn specifiek vereiste kwalificaties wordt over deze centrale units verdeeld. Deze werknemers hebben natuurlijk de juiste tools en machines nodig, deze worden hun eveneens vanuit dit 'dispatchboard' exclusief ter beschikking gesteld zodat zij de opdracht optimaal kunnen afwerken.

De motor van dit hele systeem is een stabiele SQL-database die gevoed en geraadpleegd wordt door alle geledingen in ons bedrijf. Een naadloos voorraad en bestellingssysteem zorgt ervoor dat steeds de nodige middelen en materialen voorhanden zijn. Liefst bieden wij U een vrijblijvende offerte aan, waarbij reeds alle acties op de achtergrond voorbereid worden. Keurt U deze goed voor uitvoering, dan treden automatisch alle eerder voorbereide en aan de bestaande planning afgetoetste processen in werking om U op de afgesproken tijden de gewenste kwaliteit te leveren. Na uitvoering rapporteren wij U via een duidelijke factuur de gepresteerde werkzaamheden. U tevreden? Dan zijn wij dat ook!